УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

м. Святогірськ

14 жовт. 2019
Привітали Захисників України

Привітали Захисників України

 

     14 жовтня Україна відзначила одразу три величних свята: День захисника України, День Покрови Пресвятої Богородиці та День українського козацтва.

     Для ізюмських артистів за підтримкі місцевої влади, особистої ініціативи Ізюмського міського голови Валерія Марченко стало доброю традицією у цей день відвідувати з привітаннями та концертною програмою бійців 27-ї Сумської реактивної артилерійської бригади. Уже вп’яте для військових у концертній залі санаторно-оздоровчого центру соціальної реабілітації «Смарагдове місто» у місті Святогірськ відбувся яскравий концерт за участі кращих виконавців та творчих колективів Ізюма. Кожен виступ артистів викликав бурхливі оплески глядачів, серед яких крім військових були діти, які в цей час відпочивали у реабілітаційному центрі.

     З вітальним словом від імені керівництва міста виступив заступник Ізюмського міського голови Володимир Мацокін, а від імені Громадської організації «Ветерани АТО міста Ізюм» усіх привітав Віталій Петров.

     Також під час святкування бійцям-захисникам були вручені подарунки, підготовлені власноруч учнями навчальних закладів міста. В свою чергу  військові передали керівництву міста Ізюм прапор своєї бригади, на знак вдячності вручили маленьким артистам солодкі подарунки та зробили загальне фото на добру пам’ять.

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.