УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

У Дитячій бібліотеці

10 жовт. 2019
Казковий «Книголенд». Бібліотечний урок

Казковий «Книголенд». Бібліотечний урок

 

    10 жовтня  до міської дитячої бібліотеки вперше завітали першокласники Ізюмської Гімназії №1. Гостинно малечу зустріла бібліотекар Шевченко Юлія Михайлівна та запросила у незвичайну подорож до «Книголенду».

    У казковому місті дітлахи відповідали на запитання відео вікторини, відвідали книжковий «Вернісаж», де їх чекала справжня картинна галерея дитячих малюнків, на яких були зображені герої дитячих книжок. На ігровій площі Книголенду маленькі учасники свята грали в цікаві ігри, відгадували загадки, будували будинки для казкових героїв . Потрапивши на провулок Чомусиків діти познайомились з книгами, які знають все на світі – енциклопедіями.  Наприкінці заходу учні опинились у найсучаснішому відділі дитячої бібліотеки де мешкають комп'ютери. Тут вони із задоволенням переглянули мультфільм «Свинка Пеппа в бібліотеці».

     Екскурсія до бібліотеки стала для молодших школярів незабутнім святом та першим кроком до самостійного читання, до нових зустрічей з цікавими книжками.

.

.