УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Палац молоді та підлітків "Залізничник"

15 жовт. 2019
День села Бабенкове

День села Бабенкове

 

     13 жовтня відзначило свій День Народження мальовниче село Бабенкове.

    Аби свято було цікавим та незвичним, працівники сільського клубу звернулись до Палацу молоді та підлітків Залізничник по допомогу в організації свята. Творчі колективи Палацу з радістю допомогли!

    І от в сонячну і теплу неділю, напередодні Дня Покрови Пресвятої Богородиці та Дня захисників України, у бабенківському сільському клубі відбувся святковий концерт. Приміщення сільського клубу давно не бачило такої кількості творчої дітвори – адже виступати приїхали близько 100 дітей – вихованців творчих колективів ПМ та П «Залізничник»: Народний художній колектив естрадно-циркового мистецтва «Чудесники», Зразковий аматорський хореографічних колектив «Імідж-клас», студія сучасного танцю «РИТМ-dance» та вокальний колектив «Тірамісу». Усі вони подарували глядачам свої найяскравіші виступи, гарний настрій та позитивні емоції.  Глядачі дякували талановитим дітям гучними оплесками. До концертної програми зі своїми вступами також долучились також місцеві аматори.

    З вітальним словом до присутніх виступив голова Бригадирівської сільської ради Володимир Жерновий, Завідувач сільським клубом Ольга Живолуп, бібліотекар Світлана Перевозник, культорганізатор територіального центру Ізюмського району Тетяна Богінська. Усі вони вітали присутніх зі святом та провели традиційні вручення подарунків жителям села.

    А вже після концерту на всіх чекав традиційний куліш – ним нагодували усіх присутніх. Творча дітвора з радістю пригощалась кулішем, солодощами та іншими смаколиками, які підготували для них жителі села на знак подяки за виступ.

    Коли на дворі стало темно, на усіх чекав ще один сюрприз – фаєр-шоу від Народного художнього колективу естрадно-циркового мистецтва «Чудесники». Надзвичайно захопливе видовище справило на глядачів незабутнє враження!

    Протягом усього святкового дня від місцевих жителів можна було не раз почути, що такого свята давно не бачило село Бабенкове. Творчій родині Палацу молоді та підлітків «Залізничник» надзвичайно приємно, що свято усім сподобалось і будемо сподіватись, що така співпраця стане нашою доброю традицією!

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.