УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Бібліотека-філія №1

16 груд. 2019
Свято Миколая

Свято Миколая у Бібліотеці-філії №1

 

    13 грудня працівниками бібліотеці – філії № 1 спільно з громадською організацією «Центр культурно – просвітницьких ініціатив» для учнів 2 класу ІЗОШ №10 було проведено народознавчо-літературну гру «Світле свято Миколая!».

    У вашому будинку святкова і чарівна тиша. Ваша малеча не бешкетує, у всьому старається допомогти. Ледве стемніло, а діти просяться вже до ліжка. Що це - казка? Та ні, просто діти чекають Святого Миколая! За традицією, цієї ночі діти знаходять подарунки під подушками. Святий Миколай завітав і до діточок 2 класу, напередодні цього чарівного свята, адже цілий рік вони були чемними, читали книжки, гарно навчалися, допомагали дорослим. Миколай усі вчинки дітей записував до своєї чарівної книги, щоб подарувати дітям подарунки або вербові різочки. А ще він припас для дітей різноманітні ігри, конкурси , пісні та смаколики! Метою заходу було ознайомити дітей і поглибити знання з особливостями святкування Миколая , викликати позитивний настрій, виховати повагу до цінностей народного життя, традицій рідного краю,любов до рідної землі, її звичаїв, вірувань, любов до ближнього, почуття доброти й милосердя.

    Також в міській бібліотеці – філії №1 діє новорічна виставка – інсталяція «Сяйво зимових свят». Кожний народ має свої національні свята та традиції. За допомогою книг, розміщених на виставці, бібліотекарі прагнуть ознайомити читачів з зимовими святами, навчають їх колядкам, щедрівкам.

.

.

.

.