УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Будинок культури "Сучасник"

19 груд. 2019
Свято Миколая

Свято Миколая у БК «Сучасник»

 

     19 грудня в Будинку культури «Сучасник» відбулася лялькова вистава для дітей перших класів ІЗОШ №2,6 про Івасика Телесика, підготовлена працівниками та вихованцями БК «Сучасник». Івасик Телесик, це незвичайна – українська народна казка. Довгоочікуваний синочок, чудовий хлопчик, маленький помічник своїх батьків потрапив у біду. Лиха Змія обманом викрала його з човника на озері. Але врятуватись Івасику Телесику допомогла його кмітливість і добре гусенятко.

    Виставу підготували і ставили юні актори, вихованці гуртка декоративно-прикладного мистецтва. З великим інтересом виставу подивилися діти мікрорайону Піски. Бурхливими оплесками подякували акторів. А після вистави лялькового театру відбулася проповідь протоієрея  Піщанської Православної Церкви з нагоди Дня Святого Миколая для дітей перших класів ІЗОШ №2 та 6. Діти з інтересом слухали проповідь та отримували святкові подарунки від служителів церкви.

    Школярі в свою чергу дякували оплесками.

 

.

.