УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Міський Палац культури

27 груд. 2019
До Святого Миколая з добрим словом

До Святого Миколая з добрим словом

 

    Вважається, що свято Миколая – останній день у році, коли можна розрахуватися з боргами. Сам він – Божий угодник – мав багатства, але завжди ділився з нужденними. 18 грудня вихованці театрального колективу «ШОК»  подарували глядачам гуморески та байки , конкурс читців «До дня Святого Миколая з добрим словом» пройшов весело та цікаво. Не дивлячись на хвилювання нового керівника колективу Андрія Миколайовича Панченка , наш любий глядач та вельмишановне журі розрахувалися з конкурсантами посмішками та підтримали оплесками. Переможці отримали нагороди та призи за трьома  віковими категоріями. Щиро Вітаємо переможців, Ви Молодці!

   Як завжди спонсором наших заходів стала Ксенія Бровко (піццерія «Старе місто»), яка порадувала дітей смачнючим та красивенним тортом. Ми дуже вдячні за такі теплі партнерські відносини. Велике спасибі за те, що Ви даруєте нашій молоді солодке свято!

.

.

.

.