УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Центральна площа міста

1 січ. 2020
Новорічна ніч 2020

Новорічна ніч 2020 на Центральній площі міста

 

     Новорічна ніч – найдовгоочікуваніша в році. З першими хвилинами нового року по всьому світу в небо злітають тисячі вогників, утворюючи неймовірні картини. Салюти, фестивалі, вечірки, концерти і гуляння завжди об’єднують людей. Адже це  чудове свято – прекрасний привід після передноворічних клопотів нарешті зустрітись з близькими та друзями, побути разом у теплому родинному колі за щедрим столом, обмінятися подарунками та щирими побажаннями.  Не тільки дорослі, а й діти чекають дива і здійснення найзаповітніших мрій.

     В Ізюмі вже стало доброю традицією зустрічатись разом у новорічну ніч на центральній площі біля головної ялинки, аби відчути єдність, перейнятись святковим духом новорічної казки. Святкування розпочалось о першій ночі і тривало трохи більше двох годин.

     Для ізюмчан  виступали артисти, які приїхали із Західної України, з міста Рівне. Це український співак САШКО НЕВЖЕ  та гурт чарівних дівчат «ТОШОНАДО». Під їх запальні пісні жителі та гості міста веселились та танцювали.

     Слід зазначити, в цю новорічну ніч зібралася найбільша кількість городян за останні роки. Феєрверки  в центрі міста лунали до ранку. Не забарилось і маленьке диво – саме на початку святкового концерту пішов сніг, нехай на ранок він і розтанув, але подарував у цю ніч дійсно казкову атмосферу і надію на здійснення наших мрій та бажань.

 

.

.

.

.

.