УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Центральна площа міста

11 січ. 2020
Різдвяне свято 2020

Різдвяне свято 2020

 

     В нашому місті вже кілька років є добра традиція – відзначати свято Архієрейської ялинки одразу після Різдва Христового. У цьому році, у зв’язку з  трагічною катастрофою українського літака в Ірані та загибеллю великої кількості людей свято довелось перенести на кілька днів, аби вшанувати загиблих.

     Проте, свято традиційно було яскравим – найкращі колективи та виконавці Ізюмської ОТГ дарували свої виступи, на площі усіх бажаючих пригощали чаєм та смачною випічкою, а біля ялинки роздавали традиційні солодкі подарунки для дітей пільгових категорій.

     Морозна погода з дощем спробували погіршити настрій свята, проте глядачів це не дуже налякало – розкривши парасольки вони продовжили дивитись концерт та підтримувати артистів гучними оплесками. А наприкінці свята фізично зігрів усіх вогняним виступом керівник Народного художнього колективу естрадно-циркового мистецтва «Чудесники» Євген Трясцин. Духовно ж усіх зігріли учасники Архієрейського хору, заспівавши святкові різдвяні колядки.

     В цілому свято відбулось традиційно весело та цікаво.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.