УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Палац молоді та підлітків "Залізничник"

22 січ. 2020
День Соборності України

День Соборності України

у Палаці молоді та підлітків «Залізничник»

 

     День 22 січня 1919 року увійшов до національного календаря, як велике державне свято — День Соборності України, яке відзначається щорічно ,з 1999 року, в день проголошення Акту возз'єднання.

      З нагоди свята у Палаці молоді та підлітків було проведено виховну бесіду з вихованцями творчих колективів та їхніми батьками. Метою заходу стало прищеплення любові і поваги до історичних та культурних надбань українського народу, цікавість до минулого, виховання почуття національної гідності, гордості за свою Батьківщину та народ, повагу до культурних цінностей.

      Під час заходу Домовий Палацу та керівники творчих колективів розповіли присутнім про саме поняття Соборність, про знаковість для України  подій 22 січня 1919 року, про те як важливо зберігати єдність країни.

      На знак загальної єдності, присутні створили сонячне коло, взявшись за руки та разом проговоривши промовку про єдність, щирість та дружбу, а також зробили загальне фото на згадку.

.

.

.