УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Будинок культури "Сучасник"

22 січ. 2020
Поетична зустріч

Поетична зустріч у Будинку культури «Сучасник»

 

Поезія – це той дзвінкий струмок,

Що витікає з надр душі твоєї,

Це мрії у тлумаченні думок,

 Що з вірою вселяються в надію!

 

     Поезія варта того, щоб бути постійною супутницею у нашому житті, надихати, підтримувати, навчати та любити.

     17 січня до Будинку культури завітали учні старших класів ІЗОШ №6, №2 та №10 з вчителями та класними керівниками на цікаву душевну зустріч з поетами ізюмщини, членами літературного об’єднання «Слово»: керівником об’єднання якого є Калюжний М.І. та поетами Садковою О. Сіпковим Є. Підгорною Т. Діченським Б. Забаштою В. Борискіною Є. Білан Н.

     Присутнім на зустрічі були представлені літературно-поетичні та музичні- твори Забашта В.. Діти познайомилися з поезією Ізюмських поетів у віршах яких відкривається для нас міць і сила свого народу та краса України, де звучать в поезії нездійсненні бажання, помилки та особисті переживання, які вони піднесли на незрівнянну височінь духовної краси.  

     Діти також поринули у світ поезії, яка скрізь світло своєї душі пронесла власні почуття та велике серце сповнене любові до людей.  Діти почули чудове бачення світу у поетичному слові кожного автора.

     На зустрічі наші місцеві поети, представили дітям свою поезію, яка нам так близька та знайома та яку діти із захоплення слухали. А потім діти прочитали свої улюблені вірші. 

     Діти, ведучі та працівники бібліотеки філії №2 подякували поетам за їх творчість, яка заполонила не одну душу та побажали їм натхнення, творчих успіхів та вдячних читачів.

 

.