УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Міський Палац культури

5 бер. 2020
«Весняна рапсодія»

«Весняна рапсодія» у Міському Палаці культури

 

     Традиція вітати жінок на початку Весни тому така красива і природна, бо саме в цей час не тільки в жіночій яскравій вроді, щирих посмішках та легкій ході відчуваються загадкові зміни! І наче саме повітря до останку наповнюється тонким ароматом перших квітів, а сонячні промені починають грайливо виблискувати ніжними сріблястими кольорами.

     В нашому місті також є добра традиція дарувати жінкам міста яскравий святковий концерт за участі кращих колективів та виконавців міста. Цього року свято вийшло дійсно весняним та радісним. У фойє Міського Палацу культури усі бажаючі могли зробити фото на тлі яскравої фотозони, а на вході до зали кожна жінка отримала листівку з вітанням від Ізюмського міського голови.

     Розпочався концерт із яскравого виступу керівництва міста. Вже стало традиційним, що Ізюмський міський голова Валерій Марченко, секретар Ізюмської міської ради Артем Єрдаларян, заступники Ізюмського міського голови Михайло Іщук, Костянтин Петров та Володимир Мацокін, радують жінок своїми творчими виступами. Цього року вони читали вірші у супроводі відео-проекції театру тіней, створеної творчими співробітниками Міського Палацу культури.

    Продовжився концерт яскравими оригінальними творчими виступами. Улюблені пісні, інструментальна музика, яскраві хореографічні та циркові постановки, дивували і радували глядачів своїм запалом, проникливістю та позитивом!

    Зі святом, любі жінки!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.