УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Будинок культури "Сучасник"

5 бер. 2020
Концерт до Міжнародного жіночого дня

Концерт до Міжнародного жіночого дня у БК «Сучасник»

 

     Міжнародний жіночий день 8 березня – свято весни, любові та краси, свято, яке відзначають жінки у всьому світі. Це свято не обійшло увагою і жінок мікрорайону Піски. Так, 4 березня для прекрасної половини в приміщенні Будинку культури «Сучасник» був проведений святковий концерт, у якому взяли участь таланти Палацу молоді та підлітків «Залізничник» з своїми феєричними номерами, солісти В.Ільїнський, Ю.Рісунов, дует Л.Горєлова та О.Євтушок також творчі колективи БК «Сучасник» та на завершення концерту вітала співом кавер-група «Ідея».

     Святкову атмосферу у залі підтримували вітання та побажання добробуту й злагоди, краси та кохання, невичерпної творчої енергії та нових професійних досягнень, які щиро звучали від чоловіків.

     Програма святкового концерту була динамічною та вишуканою. Глядацька аудиторія щиро дякувала учасникам творчих колективів за чудовий концерт, подарований на честь цього свята.

.

.

.

.

.

.

.