УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Центральна міська бібліотека

6 бер. 2020
Літературна виставка «Жінки, які написали бестселер»

Літературна виставка «Жінки, які написали бестселер»

 

    До Міжнародного жіночого дня в Ізюмській центральній міській бібліотеці працює книжкова виставка «Жінки, які написали бестселер».

    Ці дивовижні жінки перевернули літературний світ своїми шедеврами, які вплинули не на одне покоління. Своїм талантом і розумом вони довели, що жінки, яким довгий час не було місця в письменництві, нічим не поступаються чоловікам. З появою цих блискучих талантів, що перевершили чоловіків-сучасників, думка про літературну здібність жінок назавжди похитнулася.

    Джейн Остін, Людмила Улицька, Агата Крісті, Діна Рубіна своєю творчістю вже все всім довели.

    І зараз великою популярністю користуються твори сестер Бронте, Жорж Санд, Елізабет Гаскелл, Джоан Роулінг, яка створила найпопулярнішу фєнтезійну серію в світі і заробила мільярд письменством. Мабуть, немає людини, що не знала би Гаррі Поттера, притому, що Джоан також пише і детективи, і романи з сучасного англійського життя, найкращі твори ще попереду.

     7 березня святкує свій день народження «золота» письменниця України - Світлана Талан. Вона автор багатьох романів, що відомі не тільки на батьківщині. Світлана Олегівна входить до трійки найпопулярніших письменників України, має багато нагород і користується неабияким попитом у наших читачів.

     До уваги користувачів нашої бібліотеки велика добірка творів найславетніших письменниць світу. Читайте романи, повісті, які в свій час розбурхали суспільну думку, визвали суперечки і назавжди ввійшли в золотий фонд світової літератури.

.

.