УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Бібліотека-філія №1

20 бер. 2020
Відео екскурс картинами Гапчинської

Відео екскурс картинами Гапчинської

 

     Міська бібліотека – філія № 1 в рамках літературно – музичної вітальні «Світ гармонії та краси» пропонує зробити відео екскурс «Галерея щастя» та познайомитись з чарівною та неповторною українською художницею Євгенією Гапчинською та її картинами!

     Картини популярної української художниці Євгенії Геннадіївни Гапчинської знаходяться в багатьох музеях світу, вони користуються великим успіхом у приватних колекціонерів. Роботи цієї чудової майстрині виконані у «дитячій» манері, на диво життєрадісні та світлі, персонажі її творів — маленькі, кумедні, зворушливі чоловічки — надзвичайно привабливі. Сама художниця називає себе «постачальником щастя №1», тому що її творчість повертає глядачів у світ дитинства, повного радості та любові.

     Є.Г. Гапчинська народилася 15 листопада 1974 року в Харкові. У 1992 році закінчила Харківське художнє училище, в 1999 році — Харківський художньо ­промисловий інститут. У період із 1996 до 1997 рoку стажувалася в Нюрнберзькій академії образотворчих мистецтв (Німеччина). Євгенія Гапчинська викупила майстерню, яка була звичайною однокімнатною квартирою на першому поверсі будинку на вулиці Горького. Популярність її творів постійно зростала, і маленька студія вже не вміщала всіх відвідувачів, які бажали ближче познайомитися з творчістю Гапчинської. Тож виникла необхідність відкрити персональну галерею спочатку в Києві, а незабаром подібні зали з’явилися в Одесі, Дніпропетровську . Успіх не прийшов до Євгенії Геннадіївни несподівано, вона домоглась його завдяки своєму безперечному таланту митця та напруженій щоденній роботі. Останніми роками Є.Г. Гапчинська веде активну виставкову діяльність. Вона плідно співпрацює з видавництвами «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» та «Фоліо» як ілюстратор дитячих книг.