УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

ІЗЮМСЬКА ДИТЯЧА МУЗИЧНА ШКОЛА

3 квіт. 2020
Музична освіта в умовах карантину

Музична освіта в умовах карантину

 

      З провадженням карантину освiтнiй процес в Ізюмській дитячій музичній школi опинився перед складними проблемами навчання у дистанцiйнiй формi.

      Настав час напрацьовувати новий досвід навчальної та методичної роботи в карантинному режимі. Карантин – це час для використання нового та переосмислення старого. ХХІ століття, в якому ми живемо, дає всі можливості використання технологій дистанційного навчання.

     Викладачi школи находять новi засоби, методи та форми роботи з учнями, аби дiти не втратили набутих навичок та знань, a також змогли отримати новi –  створюють для дітей та їхніх батьків позитивний емоцiйно-психологiчний настрiй аби вiдволiкти вiд тривожних думок та песимізму. Для цього використовують мобільний телефон зi включеним гучномовцем, проводять заняття з використанням Вайберу та Скайпу.

     Окрім iндивiдуальних занять зi спецiальностi, учнi отримують завдання з теоретичних дисциплін, а заняття з хору та вокалу відбуваються з використанням записаних партій. Викладачi намагаються творчо, доступно  та цікаво проводити заняття, а батьки учнів допомагають, активно включаючись в процес навчання.

     Неочікувана біда ще більше згуртувала колектив нашої школи!