УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Бібліотека-філія №2

14 квіт. 2020
Огляд нових книжок

Огляд нових книжок

 

     До Всеукраїнського тижня дитячої книги і Міжнародного дня дитячої книги міська бібліотека філія №2 пропонує своїм читачам онлайн - знайомство з новими надходженнями.

     Підлітковий вік вважається найскладнішим в житті людини,  кожний має подолати непростий тернистий шлях до самого себе, до свого серця, до своєї душі.

     Перед вами постають питання - яким бути і як жити серед людей і знаходити з ними спільну мову?

     Як бути щасливим у такому мінливому світі? Можливо треба пошукати відповіді в книгах? В книгах про почуття й настрої, сумніви і рішення, далеку дорогу і затишний дім, чужі міста і близьких людей. Можливо в них ви не знайдете однозначних відповідей, рецептів, але, читаючи книги ви знайдете себе.

 

     Ніна Грьонтвід «Привіт, це -я»

     Уді – головній героїні повісті кортить розповісти вам про все на світі – про себе, про батьків, сестричку Ерле, про найкращу подругу Гелле її брата - телепня Стівена. Уді пише про це все у щоденнику, який надійно замикає на ключик і який стане її єдиною розрадою, коли життя полетить шкереберть, а світ здаватиметься ворожим. Що робити коли на душі так мулько і здається, що ніхто тебе не любить? І чи зможе Уді зрозуміти, що часто між любов’ю та ненавистю пролягає тонка межа?

    Катя Штанько «Дракони, вперед!»

     Катя Штанько – одна із найвизначніших українських дитячих графіків. З недавнього часу Катя відчула потяг до письменництва. І що вже найнеймовірніше – вона написала просто цікавенну казкову повість! Київський школяр, що захоплюється біологією, випадково вирощує дракона, якій круто змінює його звичайне життя. У цій феєричній казці є детектив і пародія на детектив, легке фентезі, дитяча «бондіана», ненав’язлива пізнавальність

     Малгожата Стренковська-Заремба «Детектив Кефірчик»

     У книжці тебе чекає безліч загадок та багато сміху! Теодор Кефірчик мріє про кар’єру детектива, тому коли його звинувачують у крадіжці скелета з кабінету біології, він вирішує провести власне розслідування. Теодору допомагає друг Домінік. У хлопців є кілька версій, і це ускладнює пошуки. Під час розслідування діти потрапляють у лабети банди справжніх злодіїв і … Читай і дізнавайся .

     Вігдіс Йорт «Йорген +Анна = любов»

     Дехто з дорослих вважає, ніби перше кохання можливе у 13 літньому віці, і ніяк не раніше. А як вважаєш ти? Анна - непосидюща, весела дівчинка, яка понад усе любить таємниці, лазити по деревах і гасати на велосипеді. З появою ї у її класі Йоргена звичайний світ Анни перевертається догори дригом, бо вона вперше закохується. На її шляху стають суперниці, але Анна готова на все, щоб здобути прихильність Йоргана. Бо ж коли йдеться про кохання, усі засоби дозволені, хіба ні?

 

     Ці книжки хвилюють, зворушують, змушують розмірковувати, співпереживати, уважно придивлятися до людей, що вас оточують . Ми сподіваємось, що книги будуть з вами завжди, тому що в столітті передових технологій усе ще важливо мати добре серце, бути порядною, а не тільки тямущою людиною.

.

.

.