УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Центральна площа міста

14 вер. 2020
День міста Ізюм

Ізюму - 339! 

 

        Цього року в зв’язку з обмеженнями, які наклав карантин по всій нашій країні влітку, Ізюмською міською радою було прийняте рішення перенести святкування Дня міста Ізюм на перший місяць осені. Датою відзначення було визначено 19 вересня та приурочено ще одній історичній вересневій події — затвердженню у 1781 році офіційного Гербу Ізюму.

         Тож, бажаємо усім нам, щоб соковиті грона винограду, зображені на золотому кольорі, завжди були символами достатку та процвітання нашого рідного міста!

 

.

            В рамках святкування 18 та 19 вересня - виступи кращих ізюмських виконавців та творчих колективів у музичному лаунжі «Ізюм вечірній» та на центральній сцені під час святкового концерту, які ще раз впевнено продемонструють високий рівень їх талановитості у сфері професійного та аматорського мистецтва. Без сумніву, спільна яскрава хореографія зразкових  колективів: «Вдохновение» (кер.Н Полівода), «Елегія» (кер.С.Фролова), «Театр танцю «Совершенство» (кер.В.Лойченко) та студії сучасного танцю «Ритм-dance» (кер.А.Булавенко), шоу-номери учасників народного колективу естрадно-циркового мистецтва “Чудесники” (кер.О.Курило та Є.Трясцин) справлять незабутнє враження не тільки своїми виступами на концертних майданчиках, а і на відкритті урочистої частини великої святкової програми. Своє співоче мистецтво вам будуть дарувати народний аматорський вокальний колектив “М-стиль” у складі Л.Мітільової, М.Кондратьєва та М. Коловоротної та багато інших талановитих сольних виконавців. Провідні майстри інструментального жанру, серед яких ансамбль “Бравіссімо” (кер.Г.Шевчук), Г.Головко, Д.Ріпак, О.Аветисян наповнять святкові заходи чарівністю живого виконання популярних естрадних творів. Виступи хорових колективів, серед яких і Архієрейський хор Ізюмсько-Куп’янської Єпархії (регент О.Кадюк) принесуть задоволення шанувальникам багатоголосного співу.

         Фіналом святкування 339-ї річниці Дня міста Ізюм стане виступ української співачки Олі Цибульської та феєричний святковий салют.

         З Днем народження тебе, наше місто, з днем велької вдячності нашій рідній землі!

 

Управління культури Ізюмської міської ради