УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

До Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

9 лист. 2020
Привітання від керівництва

9 листопада - День працівників культури та майстрів народного мистецтва 

 

 

     В умовах карантинних обмежень щодо проведення масових заходів Ізюмський міський голова Валерій Марченко, його заступник Володимир Мацокін разом з начальником Управління культури Ізюмської міської ради Оленою Ясновою відвідали деякі заклади культури та привітали усіх працівників цієї сфери з їх професійним святом — Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва.

     У поздоровленнях теплі і вдячні слова пролунали як на адресу професійних працівників, так і майстрів народної творчості, які своїми роботами завжди яскраво прикрашають визначні святкові заходи.

     Традиційне відзначення грамотами та подяками доповнилось і приємними подарунками, серед яких для Палаців були придбані професійний мікшерний пульт, світлове обладнання та обладнання для вуличної відеозйомки, стійки для мікрофонів.

     Комп’ютерну техніку для підвищення якості своєї роботи отримали музична школа та краєзнавчий музей.

     Розуміючи важливість сфери культури в житті громади, і сьогодні, навіть в обмеженому бюджеті, не припиняються необхідні поточні ремонти закладів.

     Так, нещодавно закінчився перший етап ремонту ганку біля Будинку культури “Сучасник”.

     В художній школі, де закладу на День художника були подаровані спонсорами два бойлера, в короткі строки проведено роботи щодо їх встановлення та підключення. Відтепер учні легко відмивають свої палітри та інше приладдя теплою водою.

     В обох центральних бібліотеках, для дорослих та для дітей, закінчилося переоблаштування на нове застарілого світлового обладнання, що нарешті дасть змогу відвідувачам та працівникам почувати себе комфортно в читацьких залах.