УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Палац молоді та підлітків "Залізничник"

1 лют. 2021
Арт-зустріч «Моїй чарівній Ізюмщині: і проза, і поезія, і пісня»

Арт-зустріч «Моїй чарівній Ізюмщині: і проза, і поезія, і пісня»

 

      29 січня відбулась онлайн арт-зустріч «Моїй чарівній Ізюмщині: і проза, і поезія, і пісня» з поетесою та письменницею Ізюмщини - Тетяною Пилипівною Підгорною.

      Автор презентувала свою нову книгу: «І в голос, і потайки». До поетичного доробку Т.Підгорної також входять: збірка поезії «З осінню в серці» (2010р.) та збірка оповідань про тварин «Про тих, хто поряд» (2019р.). Письменниця друкувалася у багатьох збірках та альманахах.

     Палац молоді та підлітків «Залізничник» та Ізюмська міська бібліотека-філія №1 долучились до акції #читай_досягай, яка проходить з 20 січня по 14 лютого 2021 року і спрямована показати українцям взаємозв'язок між читанням та життєвими здобутками і заохочувати читати більше книг.

     Читайте, тому що в книжках цілі історії життя... Читаючи книги, ми розвиваємось інтелектуально, духовно, естетично.

     Долучайтесь разом з нами до Всеукраїнської акції #читай_досягай від Українського інституту книги та Міністерства культури та інформаційної політики України. Знайдіть своїх авторів і свої книжки та отримайте задоволення від читання.