УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Управління культури Ізюмської міської ради

10 бер. 2021
Відзначили Міжнародний жіночий день

Відзначили Міжнародний жіночий день

 

     З нагоди весняного жіночого свята  заклади культури Ізюмської міської територіальної громади підготували низку тематичних заходів, які вперше за тривалий час карантину, проводились не в тільки в онлайн-режимі, а й наживо, з дотриманням усіх санітарних вимог.

     Так, в Міському Палаці культури, Палаці молоді та підлітків «Залізничник», будинку культури «Сучасник» та Кам’янському сільському будинку культури відбулись концерти, на яких творчі колективи та окремі виконавці дарували глядачкам гарний настрій та море позитивних емоцій. Вокальні, хореографічні, циркові та театралізовані номери нікого не залишили байдужим. А доповнювали святкову атмосферу оригінальні весняні фотозони та виставки, що працювали у фойє закладів.

     В бібліотеках Ізюмської міської централізованої бібліотечної системи, розташованих як в місті, так і в приєднаних селах Левківського та Бригадирівського старостинських округів, були розгорнуті  книжкові виставки-вітання, пройшли майстер-класи з виготовлення подарунків до свята власноруч. Не лишились осторонь і Крамарівський та Бригадирівський сільські клуби, в яких теж були проведені тематичні святкові заходи. 

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.