УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

До Дня Європи

19 трав. 2016
Літературний екскурс «Казкова мандрівка країнами Європи», для дітей 3-А клас ЗОШ № 4

До Дня Європи

 

          19 травня в Ізюмській міській дитячий бібліотеці до дня Європи пройшов  Літературний екскурс «Казкова мандрівка країнами Європи»,  для дітей 3-А клас ЗОШ № 4.

         Мета заходу полягала в  популяризації літератури країн Європи, а також залучення якомога більше дітей до книги, до читання шляхом інтерактивних ігрових форм роботи.

         Діти заздалегідь підготувались: читали літературні казки, повісті, оформляли читацькі щоденники. Цей захід проводився у вигляді подорожі країнами Європи.  Маршрут подорожі складався з різних зупинок.  Діти побували в дивовижних країнах: Данії, Швеції, Німеччині, Англії, Франції, де народились чудові дитячі письменники: Ганс Крістіан Андерсен,  Астрід Ліндгрен,  Б. Грімм та В. Гауф , Льюїс Керролл, А. Милн   Ш. Перро та їх незабутні  твори   «Пеппі Довгапанчоха», «Малий та Карлсон»,  «Аліса в країні чудес», «Русалонька», «Вінні – Пух» та інші.

         А коли ми разом повернулися додому, на Україну, то подорожували казками В. Нестайка.  Це повість-казка «Незнайомка з Країни Сонячних Зайчиків», «Пригоди їжачка Колька Колючки та його вірного друга і однокласника зайчика Косі Вуханя», «Пригоди Близнят – Козенят».

         Під час подорожі діти мали можливість також  ознайомитися з цікавими фактами країн Євросоюзу в ігровій формі. 

         На кожній зупинці діти відповідали на запитання казкових вікторин, а 

наприкінці  взяли участь  у конкурсі «Улюблена книга з мого читацького щоденника», де учні рекламували свою улюблену книгу . Діти самі визначили переможців конкурсу. А переможці були нагородженні невеличкими призами – книгами.

         До заходу працівники бібліотеки підготували   електронну презентацію  «Казкова мандрівка країнами Європи» та книжкову виставка «В подорож за героєм книжок!».

 

.

 

.

.