УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





КЗ СМО "Ізюмська музична школа"

5 квіт. 2021
Учні КЗ СМО "Ізюмська музична школа" на конференції у м. Балаклія

     31 березня 2021 року на базі Балаклійської дитячої музичної школи відбулася І Зональна учнівська творча конференція з теоретичних дисциплін.    Мета конференції - формування в учнів свідомого ставлення до вивчення теоретичних предметів, розвиток навичок дослідницької діяльності та самостійної роботи з різними інформаційними джерелами; встановлення комунікаційних зв’язків між учнями та викладачами мистецьких шкіл; набуття досвіду публічного виступу; стимулювання творчого мислення та професійне орієнтування учнів.

     Програма конференції складалася з декількох тематичних блоків: від  української музики у світовому контексті до  музики та суміжніх видів сучасних мистецтв. Під керівництвом провідних викладачів С.Амелічової та О.Коркіної активними учасниками конференції серед учнів з шести мистецьких шкіл були і наші вихованці 6-8 класів - Софія Кравченко, Андрій Карпенко, Ганна Сапєта, Вікторія Слепцова. Ними були проведені дослідницькі роботи з тематичних завдань, які і успішно презентувались на конференції.

     Доповіді наших учнів, креативно доповнені фото та відеоматеріалами, грою творів на фортепіано, знайшли позитивний відгук у членів комісії, яка складалась з провідних музичних спеціалістів м.Харкова. За успішно проведені презентації всі учні нашої школи були відзначені сертифікатами та заохочувальними подарунками. Бажаємо подальших творчих успіхів.

 

.