УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Ізюмська міська централізована бібліотечна система

5 квіт. 2021
«Інклюзивна освіта: різні можливості – рівні права»

«Інклюзивна освіта: різні можливості – рівні права»

 

     1 квітня в центральній  міській бібліотеці відбувся семінар «Інклюзивна освіта: різні можливості – рівні права», метою якого було не тільки ознайомлення викладачів наших мистецьких шкіл з новими книжковими надходженнями, в яких широко і методично викладена проблематика інклюзії, а й максимальне сприяння розширенню знань з цього напрямку педагогіки.

     Презентація бібліотекарями серії книг «Інклюзивне навчання (вид. «Літера») та «Поради батькам і педагогам» (вид. «Ранок»),доповнена відеоматеріалами арт-терапії (ізотерапія, музична терапія) викликала не тільки активну цікавість присутніх, а й чисельні питання, відповідь на які зі свого практичного досвіду професійно надала Г.С. Тертишна, директор КО «Ізюмський інклюзивно-ресурсний центр».

     В ході обговорення присутнім було продемонстровано методичну роботу з дослідження творчості сліпого від народження сучасного японського піаніста і композитора Нобуюкі Цудзії завідувачем теоретичного відділу КЗ СМО «Ізюмська музична школа» С. Амелічовою. 

     Адміністрація Центральної бібліотечної системи висловлює вдячність міській дитячій бібліотеці та усім присутнім за проявлену ініціативу з розгляду такого важливого питання, як педагогічна робота з дітьми з обмеженими  можливостями.

     На завершення семінару всі його учасники висловили обов'язковим бажання  більш тісної співпраці з КО «Ізюмський інклюзивно-ресурсний центр».

 

.

.

.

.

.