УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

КЗ СМО "Ізюмська музична школа"

5 квіт. 2021
Другий музичний фестиваль родинної творчості «Родинне коло»

     27 березня в концертній залі КЗ СМО «Ізюмська музична школа» відбувся Другий музичний фестиваль родинної творчості «Родинне коло».

     Заснований у минулому році, за підтримки Управління культури Ізюмської міської ради фестиваль одразу став популярним серед здобувачів мистецької освіти. Мета цього творчого проєкту – зміцнення родинних стосунків засобами музики та суміжних з нею видів мистецтв, виявлення талановитих родин та підтримка родинної творчості.

     Цього року у фестивалі взяли участь 19 родин, якими були представлені вокальні та інструментальні номери у кластичному або стилізованому виконанні. У виступах вдало поєднались професійні навички викладачів з початковим та аматорським виконанням.

     Гарний настрій, доброзичлива атмосфера закладу, нагородження у фіналі грамотами, подарунками та солодощами, позитивні емоції, що супроводжували цьогорічний фестиваль — дієва запорука для підтримки традиції його проведення в майбутньому.

 

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.