УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





ДРУЖНЯ ЗУСТРІЧ

14 трав. 2016
У місті Первомайський, Харківської області 14 травня пройшов обласний фестиваль хореографічного мистецтва «Первомайська весна».

ДРУЖНЯ ЗУСТРІЧ

          У місті Первомайський, Харківської області 14 травня пройшов обласний фестиваль хореографічного мистецтва «Первомайська весна». Суботній ранок зустрів нас сильним дощем, та настрій учасників зразкового аматорського хореографічного колективу «Імідж-клас» важко зіпсувати. Приїхавши до міста нам відкрилися двері палацу культури «Хімік», його просторі зали та коридори були насичені хвилюванням учасників фестивалю, красою глядацької зали та сцени, радістю нових знайомств та зустрічі старих друзів.

          Основний склад колективу на увагу глядачів та суддівської колегії представив дві постановки «Скарби Смарагдової долини» та «Джерело вогню». Діти різних колективів тепло та радісно підтримували один одного зустрічаючи та проводжаючи учасників зі сцени.

          Під час дружньої зустрічі між керівниками та членами журі були запропоновані корективи та побажання щодо постановок. Організаторам вдалося досягти поставленої мети фестивалю – підвищення професійного рівня учасників та обмін досягненнями між представниками різних напрямків хореографії. Від членів журі керівники зразкового аматорського хореографічного колективу «Імідж-клас» отримали позитивну оцінку постановкам і підтримку в продовжені напрямку роботи колективу.

         Фестиваль пройшов на вищому рівні, всі учасники отримали пам’ятні медалі, грамоти та статуетки.

         Бажаємо юним талантам Ізюмщини наснаги та досягнень нових висот!

 

.

.

.