УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





Ізюмська міська централізована бібліотечна система

13 трав. 2021
Книга і діти, екологія і світ

 

                Нарешті підведені підсумки  І туру Всеукраїнського конкурсу дитячого екомалюнку “Книга і діти, екологія і світ”, оголошеного у березні Харківською обласною бібліотекою для дітей.   Даний конкурс проводиться  у рамках Десятиліття дій Організації Об'єднаних Націй із відновлення екосистем та має на меті  виховання у дітей гуманного ставлення до навколишнього середовища та  розкриття у творчості їхнього прагнення до збереження і примноження природних ресурсів.

         Приємно зазначити, що однією з переможців серед учасників від Харківської області стала 11-річна Мирошниченко Альбіна, мешканка с. Левківка Ізюмської міської територіальної громади.

         Конкурсна робота Альбіни разом з роботами інших переможців  була направлена  до головного Організаційного комітету  в Національну бібліотеку України для дітей (м.Київ)  для участі у II турі конкурсу, підсумки якого будуть підведені до 31 травня 2021 року.

         Вітаємо Альбіну з перемогою, бажаємо їй творчого натхнення  та з нетерпінням чекаємо підсумків ІІ туру конкурсу!

Ознайомитись з роботами переможців І туру можна на сторінці Фейсбук  за посиланням  https://www.facebook.com/bibl.kharkiv.ua і на сайті обласної бібліотеки за посиланням http://bibl.kharkiv.ua/.