УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





Відзначили Міжнародний День Інвалідів

3 груд. 2015
Розважально-ігрова програма для дітей

     Наприкінці 1992 року Генеральна Асамблея ООН проголосила 3 грудня Міжнародним Днем Інвалідів. Відзначення цього дня в Україні встановлено Указом Президента від 27.11.1993 року. Цей день відзначається з метою привернення уваги громадськості до проблем інвалідів, захисту їх гідності, прав і благополуччя.

     В Ізюмі у Міжнародний День Інвалідів було проведено розважально-ігрову програму для дітей з фізичними вадами. Відбулась подія у малому залі Палацу молоді та підлітків «Залізничник» - ведуча Юлія Зушенська, разом із членами колективу закладу, провела цікаву ігрову програму для дітей. Усі разом діти змагалися у спритності, відгадували цікаві загадки та розпізнавали мелодії із улюблених мультфільмів. До веселощів приєднались і батьки – вони змагались із своїми дітьми у виконанні різних завдань ведучої.

     Атмосфера заходу була дружньою та невимушеною. Наприкінці заходу кожна дитина отримала солодкий новорічний подарунок від Ізюмського міського голови Валерія Марченко. Це додало святу дещо новорічного, святкового настрою.

.

.

.