УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Заклади культури

4 черв. 2021
Конкурс дитячого малюнка

 

     Благодійний фонд «Даруй Добро», за підтримки депутата Харківської обласної ради Анатолія Русецького, оголошує конкурс дитячого малюнка «ПІДТРИМАЙ НАШИХ ЛІКАРІВ». Ця ініціатива торкається одночасно двох важливих дат – Дня захисту дітей та Дня медичного працівника – і має на меті виховання поваги до професії лікаря та розвиток творчого мислення у дітей. Конкурс стартує з 01 червня у Балаклійській, Барвінківській, Борівській, Ізюмській, Донецькій, Куньєвській, Савинській та Оскільській територіальних громадах Ізюмського району. Дитячі малюнки будуть розміщені в лікувальних установах громад.
           У світі триває пандемія COVID-19. На передньому краї боротьби опинилися медики. Вони борються з коронавірусом та іншими небезпечними хворобами, щоденно рятуючи життя. В таких умовах надзвичайно важливо підтримати лікарів на їх робочих місцях, а дітям донести важливість цієї професії.
          • Враховуючи це, ми вирішили створити особливу атмосферу у всіх лікувальних закладах району. Це чергова і така необхідна можливість сказати нашим лікарям та медсестрам «дякуємо», яка підкреслює значущість професії лікаря, – акцентував Анатолій Русецький.
         

 До участі в конкурсі запрошуються діти віком до 18 років, учні загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів Ізюмського району.
 

Малюнки мають бути у форматі А-4 або А-3, оформлені у паспарту та містити інформацію про виконавця: ім’я та прізвище, вік, назва навчального закладу, населений пункт у якому проживає та контактний телефон.
 

Надсилати малюнки можна на адресу: 61001, м. Харків, пров. Поштовий, 5, Благодійний фонд «Даруй Добро» або передавати нашим представникам за адресами: м.Ізюм, пл.Дж.Леннона, 9/4 (Юридична компанія «ФАС-ЮСТ»), м.Балаклія, пров.1-го Травня, 7 (адвокатське об’єднання «СПРАВАР») у період до 15 червня 2021 року.
 

10 найкращих робіт будуть відзначені цінними подарунками. Всі учасники отримають Дипломи про участь. Малюнки будуть розміщені в медичних установах Ізюмського району саме в День медичного працівника і щодня нагадуватимуть медикам про щире визнання їхньої праці та повагу від громади, а особливо – від її наймолодших представників.
 

Довідки за телефоном: 050-859-08-51 (Супрун Оксана).