УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





КЗ СМО "Ізюмська художня школа ім. С.І.Васильківського"

4 черв. 2021
Стипендіати художньої школи

 

 

 

     Нагадуємо, що нещодавно комісією з присудження щомісячних стипендій Ізюмського міського голови обдарованим учням загальноосвітніх та позашкільних закладів міста, вихованцям ДЮСШ, закладів культури міста за відмінне навчання та здобуття перемог у конкурсах та фестивалях Міжнародних та обласних рівнів, активну участь у житті міста одним з номінантів був визначений учень 6 класу Комунального закладу спеціалізованої мистецької освіти Ізюмської міської ради “Ізюмська художня школа ім.С.І. Васильківського” Маляров Денис.

      А нещодавно за рішенням Творчої ради Департаменту культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації обласним стипендіатом “Надія Слобожанщини” стала ще одна талановита учениця школи Сніжкова Анастасія. Ця винагорода запроваджена Харківською обласною державною адміністрацією для обдарованих учнів шкіл естетичного виховання.

      Відбулося вручення стипендії «Надія Слобожанщини» 1 червня до Дня захисту дітей в малій залі Харківської обласної державної адміністрації заступником голови обласної державної адміністрації Антоном Деньгубом. Під час вручення нагород талановита молодь отримала дипломи та солодкі подарунки.

      Сніжкова Анастасія, яка увійшла до 30 визначених по м.Харкову та Харківській області переможців, протягом 6 навчальних років зарекомендувала себе як талановита та старанна учениця. Вона є переможицею багатьох конкурсів та фестивалів з образотворчого мистецтва серед яких багаторазові перемоги в Міжнародному фестивалі дитячої творчості “Підводні фантазії 2020”, Обласному відкритому конкурсі “Великодня писанка”, Обласному конкурсі дитячого малюнку “Хліб у моїй уяві” , перемога в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості “Об'єднаємося ж, брати мої” , обласному конкурсі дитячого малюнку “Сяйво Еллади”, багаторазові перемоги у відкритому фестивалі “Вгору серця”, “Для Бога я створю найкраще” та інших.

      Крім відмінного навчання в художній школі та Ізюмській гімназії № 1, вона є однією з найкращих вихованиць “Зразкового аматорського хореографічного колективу “Театр-танцю “Совершенство”під керівництвом Віталія ЛОЙЧЕНКО , який діє при Міському палаці культури Ізюмської міської ради. 

Вітаємо нашу стипендіатку з перемогою та бажаємо нашому закладу ще більше таких талановитих учнів!