УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Управління культури Ізюмської міської ради

30 серп. 2021
Ізюмчани відзначили День Незалежності України

 

     24 серпня Україна відзначила 30 років своєї Незалежності. У нашому місті з цієї нагоди відбулась низка цікавих та яскравих заходів. Заклади культури нашої громади підготували тематичні виставки, інсталяції та відеоролики. А кульмінацією святкування стали одразу дві концертні програми та масштабний флеш-моб за участі вихованців творчих колективів міста.

     Перша концертна програма «Моїй Україні - 30» радувала глядачів на алеї міського парку, де поруч свої роботи демонстрували майстри декоративно-ужиткового мистецтва. А вже надвечір відбувся великий урочистий святковий концерт «Незалежна. Єдина. Вільна.», який розпочався флешмобом під легендарну пісню «Червона рута». Наприкінці танцю діти вишикувались у величезну цифру 30 та разом заспівали Гімн України. У рамках концертної програми лунали урочисті привітання та відбулась церемонія нагородження.

    Майстерні виступи ізюмських артистів зробили цей святковий день яскравим та незабутнім. Не менш насичені святкові заходи відбувались протягом тижня у старостинських округах нашої громади – у селах Бригадирівка, Бабенкове, Кам’янка, Крамарівка, Левківка та Федорівка. Тож можна впевнено сказати, що Ізюмська громада весело та гучно відзначила День Незалежності рідної країни.

    Зі святом, Рідна Ненька Україна!

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.