УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





КЗ СМО "Ізюмська художня школа ім. С.І.Васильківського"

13 вер. 2021
Валківський свищик на Ізюмщині

 

       КЗ СМО «Ізюмська художня школа ім.С.І. Васильківського» вже на початку нового навчального року продовжила традицію проводити на базі закладу різні творчі зустрічі з залученням не тільки місцевих та інших майстрів художнього, декоративно-прикладного мистецтва так і представників навчальних закладів різних рівнів. В практиці вже є чисельні семінари, майстеркласи та відеолекції.

       Шостого вересня до школи завітали очікувані гості з міст Харків та Валки, а саме: Ольга Тимошенко- директор та викладач Валківської школи мистецтв, Счастливець Уляна - засновник і організатор Благодійного щорічного інтернет-фестивалю “Сонячне коло” (артистка оркестру ХНАТОБу), Тумановська Ксенія - організатор заходу, виконавчий директор громадської організації “Добра воля”.

       Їхній візит був пов'язаний з реалізацією регіонального благодійного культурно-мистецького проєкту від громадської організації “Добра воля” за фінансової підтримки від Українського культурного фонду та за участю Благодійного щорічного інтернет-фестивалю “Сонячне коло”.

        В рамках проєкту для присутніх, серед яких були не тільки учні та викладачі художньої школи, а й зацікавлені особи з інших установ, О. Тимошенко був проведений експрес-курс “Мистецтво виготовлення звукової глиняної забавки “Валківський свищик”.

      По результатам активної участі у запропонованому майстеркласі усім присутнім фахівцям гостями були вручені відповідні сертифікати, а дітям-учасникам - солодощі та сувеніри.

         Впевнені, гарний початок навчального року — запорука його успішності на майбутнє! Тож нехай, ці 50 ізюмських свищиків, які народилися після цієї творчої зустрічі, зроблять навчання малечі приємним та плідним!

 

.

.

.

.

.

.

.

.