УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Ізюмська міська централізована бібліотечна система

12 жовт. 2021
Краєзнавчий квест

   Краєзнавчі квести, які проводять ізюмська міська дитяча бібліотека та міська центральна бібліотека, користуються великою популярністю серед маленьких ізюмчан. Таємничі сліди, стрілки- підказки ,закопаний скарб, зашифрована карта, підказки в дуплі дерева та на ялині біля фонтану  -  багато пригод  і таємниць чекало на учасників  квесту « Чи знаєш ти рідне місто?» – учнів 4-х класів ліцею № 1. Дві команди вирушили  кожна своїм маршрутом станціями- вулицями, виконуючи завдання квесту, долаючи перешкоди та демонструючи свої знання з історії рідного міста.

   На вулиці С. І. Васильківського, біля пам’ятного знака видатному митцю,  діти опинилися в справжній «картинній  галереї»  під відкритим  небом, переглянули репродукції  картин  художника та дізналися  багато цікавого з біографії видатного земляка. Біля пам’ятника  Т. Г. Шевченку згадали рядки з  улюблених  віршів Кобзаря, а біля будівлі міської поліклініки відповіли на запитання вікторини з історії міста.

   На алеї біля пам’ятного знаку 35 гвардійської дивізії школярі згадали  події Другої світової війни, імена  героїв- ізюмчан, легендарний  меморіал на Крем’янці.

  Побували школярі і в одній з перших споруд Ізюмської фортеці - Свято- Преображенському соборі та почули  історію його зведення.

   І нарешті – фініш біля будівлі ліцею № 4 ( колишнього реального училища)! Нагородження команд грамотами за перемогу та за участь у краєзнавчому квесті! Гра пройшла на хвилі патріотичних почуттів, любові до рідного міста та подарувала учасникам і організаторам масу позитивних емоцій.

.

.

.

.