УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Ізюмська центральна міська бібліотека

19 жовт. 2021
Відеолекторій «Життя на продаж»

Відеолекторій «Життя на продаж»

   Громадяни України  нерідко стикаються з грубими порушеннями прав людини, насильством та торгівлею людьми. Суспільна загроза цих явищ полягає в посяганні на права людини, які задекларовані в міжнародних і національних документах. За даними дослідження, проведеного на замовлення МОМ, понад 230 000 українців постраждали від торгівлі людьми з 1991 року, що робить Україну однією з основних країн походження постраждалих від сучасного рабства в Європі. Зростає також проблема внутрішньої торгівлі людьми

    З метою підвищення рівня правової обізнаності населення Ізюмська центральна міська бібліотека запросила всіх бажаючих на відеолекторій «Життя на продаж».

    До уваги присутніх був запропонований документальний фільм «Життя на продаж», де проілюстровано 3 реальних історії українських мігрантів, що стали жертвами експлуатації за кордоном. Кінострічка створена в партнерстві з Посольством США в Україні, Міжнародною організацією з міграції (МОМ), Міністерством соціальної політики України та Міністерством внутрішніх справ України.

    По завершенню кіноперегляду в ході відкритого діалогу з учасниками відбулося спільне обговорення побаченого. Разом розглянули ситуації, коли людина потрапила в тенети торгівця людьми.

 

.

.