УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Федорівська сільська бібліотека

27 жовт. 2021
Майстер-класи у Федорівській сільській бібліотеці

Майстер-класи «Подарунки осені» у Федорівській сільській бібліотеці

 

     Вирушаючи з дитиною в парк на прогулянку, захопіть з собою тканинну сумку. Назбирайте в неї каштанів, гілок, різнокольорового листя - все це можна використати для створення чудових дитячих осінніх поробок.  У парку, на садовій ділянці або в лісі можна зібрати щедрі дари природи, а  потім в затишній бібліотечній  обстановці разом з дітлахами долучитися до рукоділля.

     Наталія Володимирівна Нестеренко – бібліотекар Федорівської сільської бібліотеки, разом зі своїми маленькими читачами створили дивні, незвичайні і прекрасні творіння.

    Саме процес самостійної творчості розвиває у малюка дрібну моторику пальчиків, сприяє покращенню його мовлення, дає дитині можливість зосередитися, пофантазувати та знайти свій оригінальний спосіб втілення фантазій. Але немає нічого кращого за миті  спільної творчої  праці, дружнього спілкування. Діти йдуть з бібліотеки з  гарним настроєм і подарунком на пам’ять.

 

.

.

.

.

.