УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

КЗ СМО "Ізюмська музична школа"

5 лист. 2021
Досягнення ансамблю «Бравісимо +» у 2021 році

 

     2021 рік - надзвичайно плідний та багатий на творчі здобутки інструментального ансамблю викладачів КЗ СМО «Ізюмська музична школа»  «Бравісимо+». Крім того, що виступи ансамблю є окрасою кожної святкової концертної програми у місті Ізюм, ансамбль постійно бере участь у різноманітних Всеукраїнських та Міжнародних мистецьких фестивалях-конкурсах та змаганнях як в Україні, так і за її межами.

      Цього березня у місті Запоріжжя відбувся дистанційний Міжнародний багатожанровий фестиваль-конкурс Zlagodafest 2021 «Весно-Love-2021», на якому інструментальний ансамбль викладачів «Бравісимо+» (у складі Галини Шевчук - керівник ансамблю, Юлії Донченко, Наталії Безкостої, Лесі Аветисян, Руслана Копила, Андрія Барскова та Павла Булішева - автора аранжування популярних мелодій для ансамблю) отримав Диплом Лауреата І ступеню.

      У квітні цього року ансамбль взяв участь у фестивалі Racconto Di Primavera, в місті Ravenna (Італія) Racconto Ds Primavera і знов отримав Диплом Лауреата І ступеню.

      Участь ансамблю у 23-му сезоні Міжнародного фестивалю талантів Golden Time Talent - Іnternational Festival (Велика Британія) була високо оцінена професійним журі. Результат – І місце у номінації «інструментальний кавер» та Диплом Лауреата І ступеню.

      У червні в Румунії, у місті Бухарест, відбувся фестиваль «Stelele Romaniel 2021». І знову скарбничка ансамблю поповнилась Дипломом Лауреата І ступеню.

      І ось напередодні Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів  народного мистецтва ансамбль «Бравісимо+» отримав Диплом Лауреата І ступеню на фестивалі «Orea Fest Herbst Semphonie – Berlin 2021» (Німеччина).

      Тож, бажаємо ансамблю «Бравісимо+» подальших успіхів та перемог!

 

.

.