УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

КЗ СМО "Ізюмська музична школа"

26 лист. 2021
Нові перемоги юних музикантів

     Учні КЗ СМО «Ізюмська музична школа» не тільки старанно навчаються, а й активно беруть участь у різноманітних фестивалях та конкурсах, виборюючи гідні нагороди!

 

     8-12 листопада у місті Братислава (Словаччина) відбувся І тур дистанційного Міжнародного багатожанрового фестивалю-конкурсу«Талановита планета – 2021», який проходить за підтримки Міністерства культури Словаччини та сприяння Головного управління культури міста Кошице. Голова оргкомітету фестивалю-конкурсу – заслужений музикант-артист Koci Pavol.

     За перемогу у першому турі фестивалю і можливість участі у другому турі змагались 900 учасників із 9 країн світу. Серед них — і учні нашої музичної школи. Так, дипломи лауреатів І та ІІ ступеню отримали учениця 6 класу скрипки Ольга Коломієць та учень 7 класу скрипки Давид Тіщенков (викладач Наталія Безкоста, концертмейстер Олена Коркіна). Навесні 2022 року знову у місті Братислава відбудеться вже другий тур зазначеного заходу.

     Тож, щиро вітаємо учнів та їх викладачів і бажаємо їм успіхів у другому турі!

    

 

     10 листопада у місті Запоріжжя відбувся Міжнародний дистанційний багатожанровий фестиваль-конкурс «Острів злагоди». Серед переможців фестивалю – учні КЗ СМО «Ізюмська музична школа». Дипломи лауреатів ІІ ступеню отримали учні 2-го класу гітари  Євангеліна Солод та Нестор Черкашин (викладач Андрій  Барсков).

     Вітаємо переможців та бажаємо їм та їхньому викладачу подальших успіхів, натхнення та нових перемог!