УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Управління культури Ізюмської міської ради

18 січ. 2022
Концерт інструментальної музики

     14 січня 2022 року у Міському Палаці культури відбулася ще одна культурна подія – зустріч з чарівним, неповторним та величним світом музичного мистецтва. Концерт «Різдвяний подарунок»  пройшов за підтримки  Харківської обласної організації національної спілки композиторів України, харківських провідних музикантів, за активного сприяння міської влади та Ізюмської Єпархії.

     Відкрила концертний захід начальник Управління культури Ізюмської міської ради Олена Яснова, представивши усіх учасників концертної програми, подякувавши професійним виконавцям за їх підтримку у напрямку проведення роботи з гармонійної культурно-естетичної розбудови Ізюмської громади та висловивши впевненість у майбутніх спільних творчих проектах.

     Також О. Яснова подякувала міській владі та Ізюмській Єпархії за всебічне сприяння у реалізації цього мистецького проекту.

     В свою чергу голова Харківської обласної організації національної спілки композиторів України Каміл Шуаєв та головний сподвижник благодійних виступів харків’ян на ізюмській сцені викладач-методист, викладач вищої категорії Харківського музичного фахового коледжу імені Б.М.Лятошинського Михайло Левандовський відзначили високу професійну організацію заходу і зазначили перспективи подальшої спільної творчої роботи. До своїх вдячних слів на адресу керманичів Ізюмської громади високі гості з м.Харкова вручили   Подяки для Ізюмського міського голови Валерія Марченко та начальника Управління культури Ізюмської міської ради Олени Яснової за їх особисте сприяння у проведенні в м.Ізюм заходів такого високого рівня.

     На єдиному подиху та під бурхливі оплески вдячної ізюмської публіки у виконанні харківських досвідчених майстрів з різних інструментів (рояль, труба, контрабас, скрипка) М.Левандовського, Ю.Тарарака, О.Міц, Є. Музиканта, О.Масло та студентів харківських фахових закладів Д.Бевза, Я.Смелянської, К.Масло в концерті лунали популярні класичні твори відомих світових композиторів. Прикрасою концерту став виступ Архієрейського хору Ізюмської Єпархії та одного з його солістів, володара “блискучого” тенора, Марка Сердюка.

     У фіналі концерту від Управління культури Ізюмської міської ради учнями КЗ СМО «Ізюмська музична школа» всім учасникам були вручені офіційні Подяки та квіти

     Управління культури Ізюмської міської ради висловлює вдячність працівникам Міського Палацу культури, КДК “Спартак” та ізюмським мистецьким школам за якісну підготовку та проведення концерту.

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.