УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

До Дня Державного Прапора України

23 серп. 2016
Ізюмський міський голова нагородив учасників АТО

Ізюмський міський голова нагородив учасників АТО

 

          23 серпня в приміщенні виконавчого комітету Ізюмської міської ради відбулась урочиста церемонія нагородження учасників Антитерористичної операції з міста Ізюм за мужність, патріотизм, високу громадянську позицію, героїзм, бойові заслуги у захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України.

           Церемонію нагородження провів Ізюмський міський голова Валерій Марченко. Кожному бійцю було вручено відзнаки та медалі. На лицьовій стороні нагрудного знака зображено сокола, який схопив пазурами двох змій. Сокіл - це древній символ українського народу. Він уособлює мужність і готовність до бою. Спіймані змії в лапах птаха - це два терористичні угруповання на Сході, з якими бореться Україна. У верхній частині відзнаки знаходиться зображення українського прапора.

           Наші земляки, загиблі Герої - молодший сержант 25-ї Дніпропетровської десантної військово-повітряної бригади Сергій Гончаренко та молодший сержант 54-ї Артемівської бригади Олег Величко були вшановані шляхом вручення нагороди їхнім рідним.

           Пам’ять загиблих на Сході країни вшанували хвилиною мовчання.

           У своєму зверненні до бійців Валерій Віталійович зазначив, що міська влада завжди допомагала і надалі буде сприяти громадській організації учасників АТО у вирішенні тих проблемних питань, які в них можуть виникати. А також побажав ясного мирного неба над головою та віри у славне майбутнє, яке вони здобули для рідної країни та рідного міста.

           Також до учасників АТО звернулась начальник управління праці та соціального захисту населення Надія Петрова. Вона побажала всім здоров’я та мирного неба, а також проінформувала про ті пільги, які надає держава учасникам АТО.

           Голова громадської організації учасників АТО Ізюмщини Віталій Смоляров подякував керівництву міста за те, що не забувають бійців та всіляко підтримують їх у вирішенні складних життєвих питань.

          Загалом, нагороди та відзнаки отримали 85 бійців АТО.

 

.

.

.

.