УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





В художній та музичній школі

1 вер. 2016
відзначили День Знань

Відзначили День Знань

 

           Першого вересня усі навчальні заклади нашого міста відкрили свої двері для учнів.

          Серед цих закладів і дві школи естетичного виховання – Ізюмська дитяча музична школа та Ізюмська дитяча художня школа. З нагоди Дня Знань у школах відбулись урочисті заходи.

          Дитяча музична школа провела свято знань на пришкільному майданчику, аби усі присутні мали змогу побувати на заході на насолодитись останнім літнім теплом. На свято завітали почесні гості – заступник міського голови Костянтин Петров та начальник управління культури Олена Яснова – вони привітали присутніх зі святом та побажали успіхів. З вітальним словом також виступила директор школи Світлана Гунько. Учні та викладачі підготували цілу програму, де мишеня, що живе у роялі композитора провело для присутніх екскурсію у світ музики, а саме до країни нот. Учні різного віку показали свої вміння, зігравши короткі твори на різних інструментах. Також присутніх вітав ансамбль гітаристів, а фінальною яскравою крапкою заходу став виступ ансамблю викладачів музичної школи.

          Свято першого дзвоника у дитячій художній школі відбулось в актовій залі, де зібрались учні різного віку – під первачків до майбутніх випускників. Директор школи Костянтин Мілкін привітав учнів і вчителів зі святом та передав слово начальнику управління культури Олені Ясновій, котра завітала на свято. Після урочистих промов відбулась церемонія нагородження переможців конкурсів, результати яких підводились влітку. По закінченню урочистостей викладачі провели своїх учнів до класів, де провели перший урок в цьому навчальному році.

          Вітаємо учнів і вчителів зі святом Знань та бажаємо їм сил, наснаги та терпіння для нових успіхів!

 

                                                                                                                   Свято першого дзвоника в ІДМШ

.

.

.

.

.

.

                                                                                                                   Свято першого дзвоника в ІДХШ

.