УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





День Святого Миколая у бібліотеках міста

18 груд. 2015
для дітей і дорослих

День Святого Миколая у бібліотеках міста

День Святого Миколая в Україні є особливо бажаним дитячим святом. За традицією в ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай приносить дітям подарунки і кладе їх під подушку. Цього року святий Миколай завітав і до бібліотек міста, щоб подарувати подарунки тим дітлахам, які залюбки йдуть до бібліотеки і читають цікаві книжки, а тим, хто не дружить з книгою, нагадати про користь і необхідність читання. Так в міській дитячій бібліотеці, де зібралися учні 1-х класів ЗОШ №4, вирувало весілля, адже діти підготували танок, розповідали вірші, відгадували загадки, та з цікавістю слухали про народні вірування, прикмети, пов'я­зані з Днем Святого Миколая. Надзвичайно дітлахам сподобались янголятка, які прийшли разом зі святим Миколаєм, та чортик Антипка, який намагався заважати святу. Чемним дітям св. Миколай подарував приємні подаруночки.

Також цікаво і весело в дитячій бібліотеці №2 зустріли Св. Миколая учні 2класу ЗОШ№2. Цього дня  дітлахи здійснили мандрівку до лабіринту    зимових слів, новорічних загадок, зимових прикмет, зимових казок. В цій мандрівці дітворі допомагала добра фея, яка за правильні відповіді дарувала дітям цукерки. А до читачів, які не часто відвідують бібліотеку, завітав  веселий і шкідливий чортик з різочкою.

Для дорослих в міській центральній бібліотеці оформлена книжкова виставка-свято «Коли приходить Новий рік», де представлена література про традиції святкування Нового Року. Також зацікавить відвідувачів бібліотеки  виставка зимових букетів. Готуючи ці зимові святкові композиції, учасники проявили гарний смак, фантазію, уміння. Тож задоволення відвідувачам від цих робіт гарантовано!

.

.

.

.