УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





у Центральній міській бібліотеці

14 лют. 2018
Під знаком Купідона

Під знаком Купідона

 

14 лютого закохані всього світу відзначають романтичне свято – День  Святого Валентина. В цей день учнів 9-11 класів ІЗОШ № 4 було запрошено у центральну міську бібліотеку  на молодіжне шоу «Під знаком Купідона». Розважальна програма була веселою і насиченою. Ігри, конкурси, імпровізації супроводжувавалися  яскравими музичними кліпами.  

Пять  пар школярів: Жидкова Руслана та Козицький Олександр (9-А); Голуб Олександр (9-А) та Чернишева Ангеліна (11-А); Фоменко Анатолій та Гоголєва Альона (9-А); Лелека Софія та Запорожченко Євген (11-А); Веремєєв Андрій та Деркач Катерина (9-А) , які змагалися за звання найкращої. Журі було важко визначитися з переможцями, так як усі учасники виявили неабиякі таланти і креативність. Завершився захід запальним танцювальним конкурсом.

За підтримки глядачів журі назвало переможців. Ними стала  пара Руслани Жидкової та Олександра Козицького, які отримали святкові сувеніри. Всі учасники отримали солодкі  заохочувальні призи. Гості залишили свято з позитивним настроєм.

У читальній залі оформлена святкова виставка.

А у бібліотеці-філії №1 працює виставка-пазл «Таємні звуки кохання».

 

.

.

.

.

.

.

.

.