УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

«Миколаєва зірка» для клубу «Елегія»

19 груд. 2015
участь клубу у фестивалі-конкурсі в місті Київ

«Миколаєва зірка» для клубу «Елегія»

Клуб спортивного танцю «Елегія» постійно приймає участь у різноманітних фестивалях, конкурсах, турнірах, представляючи там наше місто. От і у День Святого Миколая вихованці «Елегії» святкували не вдома, а в Києві, виборюючи нагороди на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі бального танцю «Миколаєва зірка». Змагались за перемогу із півтора тисячами учасників з Харківської, Київської, Вінницької та Дніпропетровської областей.

Тріо дівчат у категорії «юн+мол» - Наугольна Вікторія, Журова Марія та Чередниченко Ольга – зайняли І місце. А інше тріо – Сліпушкіна Олександра, Степенець Марія та Приступа Вікторія – посіли ІІ місце у «е-класі».

Також дівчата, кожна у свої категорії, виступили із сольними номерами. Ткачова Юлія зайняла ІІ місце, Приступа Вікторія ІІІ місце, а Сліпушкіна Олександра посіла І місце у напрямку «стандарт» та ІІ місце у «латині». Результати виступів стали кращим подарунком для учасників та керівників колективу – Світлани та Лілії Фролових.

Окрім змагання на фестивалі, учасниці колективу гуляли по Святково прикрашеному Києву, фотографувались та набирались натхнення на подальші тренування та виступи.

 

.

.

.

.

.

.