УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Творчий концерт колективів ПМтаП «Залізничник»

19 груд. 2015
до Дня Святого Миколая

Творчий концерт колективів ПМтаП «Залізничник»

до Дня Святого Миколая

Яскравим заходом до Дня Святого Миколая став концерт у Палаці Молоді та Підлітків «Залізничник». У концерті взяли участь творчі колективи Палацу, а саме: зразковий хореографічний колектив «Імідж-клас», студія моди та краси «Імперія Грації» та студія при народному аматорському вокальному колективі «М-Стиль».

Свято було присвячене не тільки Дню Святого Миколая, а й красі, грації, танцювальному та вокальному мистецтву – усьому тому, що робить життя красивим, весели та насиченим подіями. Талановиті учасники колективів представили глядачам свої найкращі виступи – хореографічні постановки, дефіле моделей у вишуканих сукнях та радісні пісні.

Окрім концертних номерів, на святі нагородили медалями найкращих моделей і танцівників за творчі досягнення у 2015 році. Нових учасників колективів урочисто прийняли до лав танцівників та моделей, а випускникам керівники подарували пам’ятні статуетки у вигляді янголят, котрі будуть оберігати їх у подальшому житті.

З музичними привітаннями на свято завітали учасники студії при народному аматорському вокальному колективі «М-Стиль» - Єлизавета Бережна із піснею про ведмедів, Анастасія Колчанова, котра заспівала про сніжинки, а Мілена Новік піснею запросила присутніх поринути у світ дитинства. Також глядачі переглянули фільм «Про що говорять випускники», у котрому передано усі думки, хвилювання та надії усіх випускників.

Важливою новиною вечора стало оголошення про те, що вихованка студії моди та краси «Імперія Грації» Наталя Глуходід буде представляти Україну на міжнародному конкурсі краси «Міс туризм Світу», що буде проводитись у Малайзії. Керівник колективу Людмила Гришко привітала свою ученицю, побажала їй перемоги та подарувала подарунок на щастя. Також до уваги глядачів було представлено яскравий професійний кліп Наталі, у якому зображено етапи творчого життя талановитої ізюмчанки.

Закінчився концерт піснею, словами вдячності та врученням квітів батькам вихованців, без яких важко уявити собі успішне існування колективів. Варто зауважити, що глядацька зала була переповнена гордими за дітей батьками та просто шанувальниками краси, танців та музики. Усім присутнім захід запам’ятається як цікава та радісна подія.

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.