УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Ялинка – засяй!

25 груд. 2015
відбулось урочисте відкриття головної ялинки міста

Ялинка – засяй!

25 грудня відбулось мало не головне новорічне свято у місті – урочисте відкриття головної ялинки.

Свято пройшло на сходах біля КДК «Спартак». Лунали новорічні пісні у виконанні вокального ансамблю «Art-Music», а ведучі свята провели цікаві рухливі ігри із дітьми, котрі прийшли на центральну площу. Варто зауважити, що дітлахів на таку цікаву і важливу подію завітало ціле море – саме так виглядав жвавий натовп малечі, котрий заповнив увесь майданчик біля «Спартака». А розважав дітлахів під час концертної програми та виконував завдання ведучих мультиплікаційний персонаж Лунтік.

Важливий момент свята – вручення нагород за новорічні прикраси для ялинок, котрими прикрашені ялинки на центральній площі міста. Ізюмський міський голова Валерій Марченко особисто вручив грамоти та нагороди авторам найкращих робіт, а також привітав усіх присутніх із наступаючими зимовими святами.

На свято також завітали Дід Мороз та Снігуронька, котрі привітали малечу з наступаючим Новим Роком та побажали їм бути розумними і слухняними. Саме Дідусь Мороз своєю магією допоміг запалити вогники на святковій ялинці, навколо котрої усі присутні завели веселий хоровод після офіційної частини свята. Радості та веселощам не було меж!

.

.

.

.

.

.

.