УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Архієрейська ялинка 2016

8 січ. 2016
У п’ятницю, 8 січня на центральній сцені міста відбулось свято Архієрейської Ялинки

Архієрейська ялинка 2016

     У п’ятницю, 8 січня на центральній сцені міста відбулось свято Архієрейської Ялинки. Уже традиційне для Ізюма свято зібрало купу  дітлахів та їхніх батьків, а також гостей з Куп’янська, Ізюмського, Шевченківського та Борівського районів.

     Першими на сцені з’явились Дід Мороз із Снігуронькою, котрі привітали усіх зі святом та провели офіційну частину свята. Впродовж офіційної частини із привітальним словом виступили Архієпископ Ізюмський та Куп’янський Єлисей, Ізюмський міський голова Валерій Марченко, заступник голови Ізюмської районної державної адміністрації Василь Лесик та депутат Харківської обласної ради Олексій Полях. Вони привітали усіх присутніх та побажали здоров’я, миру та любові упродовж всього року. Також Його Преосвященство Єлисей та Олексій Полях вручили подарунки переможцям конкурсу «Зимова Казка».

     Другою частиною свята стала театральна постановка на тему вертепу. На сцені було показано історію народження Христа, усі складнощі та радості, що пережила Діва Марія у той період. Завдяки талановитій постановці працівників культури та вихованців творчих колективів, діти ознайомились із Різдвяною історією. Чудовим додатком до театралізації став виступ Архієрейського хору, котрий виконав традиційні різдвяні колядки.

     Погода під час свята була холодна та вогка. Та можна було зігрітись гарячим чаєм із смачними булочками, якими пригощали біля великого самовару, що стояв біля головної ялинки міста. Там же, біля ялинки, усі присутні діти отримали солодкі подарунки, а також могли сфотографуватися із казковими персонажами, що гуляли площею.

     В цілому свято залишило багато приємних спогадів у як у дітлахів, так і у дорослих.

 

.

.

.

.

.

.

.

.