УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

З Новим Сезоном!

12 січ. 2016
Театральний колектив "ШОК" представив нову програму

З Новим Сезоном!

     Театральний сезон у світі зазвичай починається восени. Проте, у нашому місті трохи інша традиція – театр-мініатюр «ШОК» розпочинає свій сезон підчас новорічних свят. Цього року подія відбулась 12 січня – учасники дорослого «ШОКу» представили глядачам нову гумористичну програму «Старий Новий Рік у Шоці».

     Програма нового сезону складається із коротких гумористичних сценок, котрі зображують знайомі кожному побутові ситуації та курйози, а також дещо незвичні, у чомусь навіть  постановочні, моменти життя представників різних шарів суспільства.

     В затишній залі культурно-дозвільного комплексу «Спартак» зібрались друзі колективу та нові глядачі, котрі вирішили долучитись до когорти шанувальників театрального колективу «ШОК» та режисерського таланту їх керівника – Надії Шерстюк. Не дивлячись на дуже несприятливу для виходу з дому погоду – дощ, ожеледицю та пронизливо холодний вітер – глядачі таки дістались концертної зали. За це «ШОК» нагородив їх порцією гумору та позитиву. Півтори години виступу здалося мало, тому глядачі з нетерпінням чекатимуть на нову програму, аби знову поринути у світ акторської майстерності та гумору.

.

.

.