УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





в Ізюмському краєзнавчому музеї ім. М.В.Сібільова

21 січ. 2019
Традиції зимових свят

Традиції зимових свят

 

      Впродовж зими в Ізюмському краєзнавчому музеї імені М.В. Сібільова проходить виставка «Подорож у часі. Традиції зимових свят», присвячена улюбленим зимовим родинним святам – Новому Року та Різдву.

      Завдяки творчому підходу працівників музею, екскурсії по зимовій виставці перетворились на справжній інтерактив – з цікавими завданнями, розвагами та хороводом. За час роботи, виставку відвідала велика кількість учнів загальноосвітніх шкіл міста.

      Приміщення виставки стилізоване під селянську оселю, де все підготоване для зустрічі Різдва. У ході екскурсій діти дізналися про старовинні традиції відзначення зимових свят, заспівали колядки та щедрівки. Біля оригінальної музейної ялинки, прикрашеної старовинними новорічними іграшками, відвідувачі водили хоровод та дізналися безліч цікавих фактів про більш сучасні традиції святкування Нового Року.

      Родзинкою інтерактивних заходів стали жартівливі святочні ворожіння. Традиції та обряди, звичаї і вірування, пов`язані зі святкуванням найчарівніших днів року, здивували, справили велике враження на дітей та розширили їх кругозір.

      Виставка «Подорож у часі. Традиції зимових свят» працюватиме до 15 лютого 2019 року. Запрошуємо всіх бажаючих!

.

.

.

.

.

.