УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Обласний етап Всеукраїнського конкурсу

19 квіт. 2019
Книгоманія 2019

Книгоманія 2019

 

     Обласний етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія – 2019» проводиться 16 та 18 квітня у Харківській обласній бібліотеці для дітей.

     Цього року близько 50-ти семикласників подолали рубежі двох попередніх етапів та змагаються за звання найкращого читача року серед своїх ровесників та за головний приз – поїздку до міста Львів на читацький форум.

     Серед них місто Ізюм представляє Гребнєва Євгенія, учениця 7-А класу ІЗОШ № 10. Бажаємо їй перемоги!

     Приємним сюрпризом для юних книгоманів буде зустріч з письменницею з Києва Марією Сердюк, автора книжкової серії «Видатні особистості. Біографічні нариси для дітей». З нагоди такої знакової події спеціально завітала для діалогу з харківськими читачами.

     Уперше участь у конкурсі беруть діти з підконтрольної території Донецької обл. Книжку Оксани Радушинської «Метелики в крижаних панцирах» дівчина з Луганщини презентуватиме по скайпу.

     Довідка. Всеукраїнський конкурс дитячого читання «Книгоманія» проводиться з 2005 року. У ньому за всі роки проведення взяли участь понад 1 мільйон школярів з усіх областей України. Конкурс відбувся у 376 районах, 141 місті, понад 8600 школах та у 880 дитячих і сільських бібліотеках. Загалом на фестивалі «Книгоманія» у Львові побував 791 переможець з усіх областей України. У цьому році конкурс проводиться для учнів 7 класів.

.

.

.

.

 

.