УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





Міський Палац культури

12 квіт. 2019
День незабутніх вражень на території особливих людей.

День незабутніх вражень на території особливих людей.

 

      Творча команда МПК продовжує розширювати поле своєї діяльності на нову аудиторію. Дуже хочеться ділитися творчими здібностями та надбаннями. Наразі ми вирушили до Оскільського Психоневрологічного Інтернату.

     Ірина Мандзюк, керівник гуртка «Скриня» Людмила Мітільова, керівник вокального колективу «М-Стиль» провели майстер-класи з декоративно-прикладного мистецтва та вокалу. У відповідь підопічні інтернату поділилися своїми вміннями та дали майстер-клас з гончарства та арт-терапії. Таке спілкування дає дуже багато можливостей для самореалізації та обміну досвідом. Завдяки таким зустрічам підопічні інтернату можуть відчути любов, небайдужість, знання та чесноту з навколишнього світу. Це дуже корисна ініціатива.

     Це було неймовірно! Вийшов дуже теплий та душевний захід. На нас чекали і щиро зустрічали. Ще одною приємною несподіванкою стали для нас смаколики приготовані підопічними власноруч. Неможливо в повній мірі описати всі ті відчуття та емоції, які ми отримали. Це цілий світ, зі своїм характером, зі своєю історією. Це реальне місто, де панує гарна атмосфера, де є навіть своя капличка. Там живуть актори, співаки, танцюристи, кулінари і просто натхненні люди.

    Ми висловлюємо величезну подяку директору КУ Червонооскільського Психоневрологічного Інтернату М.А. Моросовській за таку глибоко емоційну зустріч. Також ми дякуємо всім підопічним та персоналу закладу. Ми вже чекаємо на нову зустріч і готуємо для вас цікаві заходи. На нашу думку пілотний міні - проект «Творчість поєднує небайдужих людей» пройшов на славу. Гарний початок! Ви чудові!

.

.

.

.

.

.