УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Бібліотека-філія №1

25 квіт. 2019
Мова солов’їна

Мова солов’їна

 

       24 квітня в Палаці молоді та підлітків «Залізничник» з нагоди проведення Ізюмського міського етапу фестивалю української культури Харківський обласний творчий фестиваль «Молоді таланти Харківщини» працівниками міської бібліотеки-філії №1 оформлено книжково-ілюстративну виставку «Мово моя материнська, квітни в душі й на вустах».

      В розділі «Як парость виноградної лози…» представлено видання, що розкривають роль української мови в українському суспільстві, знайомлять з літературою щодо походження і розвитку української мови, допомагають дотримуватись культури української мови.

      Розділ «Говоримо українською мовою» презентує книги з актуальних питань розвитку та функціонування української мови як державної. В запропонованих виданнях розглядаються питання фонетики, правопису та стилістики сучасної української літературної мови.

      У розділі «Словники – довідники в допомогу» представлено сучасні словники, які демонструють багатство і різноманіття української мови, допомагають правильно писати та вимовляти слова, сприяють інтелектуальному розвитку людини та її культурному рівню.